• Folkekøkken

  Folkekøkken

  - en succes fra start.

  Mere information her

 • AT være frivillig giver
  Få mere at vide ved at klikke dig videre - og så trykke på ordene i fir-kløveret

  Mere information her

 • Frivillig Fredag 2018

  Frivillig Fredag 2018

  Mere information her

 • Youtube Video

  Youtube Video

  De danske frivilligcentre har fået lavet en fed promotion-video

  Mere information her

 • Hvorfor frivillig?

  Hvorfor frivillig?

  Mere end en tredjedel af danskerne bruger en del af deres fritid på frivilligt arbejde. Frivilligcentrene gør det nemt at finde det rette frivilligjob.

  Mere information her

 • Hvorfor frivillig?

  Hvorfor frivillig?

  Arne fik plads derhjemme, og besluttede derfor at blive voksenven.

  Mere information her

Hvad er Frivilligcenter Greve?

MissionFrivilligcenter Greve er en selvstændig forening, og er som sådan uafhængig af både kommune og stat- og uafhængigt af politiske, religiøse og kommercielle interesse. Centeret er et omdrejningspunkt for det lokale frivillige arbejde, og det har til formål at støtte, udvikle og fremme den frivillige indsats, især for sårbare og socialt udsatte mennesker.

Det betyder, at vi både støtter borgere, som ønsker at engagere sig i frivilligt arbejde, vejleder foreninger i Greve Kommune i alle spørgsmål omkring drift af en forening, og hjælper foreninger, som er ved at starte op. Desuden samarbejder vi med Greve Kommune om aktuelle projekter omkring frivillighed.

Centerets peronale varierer efter hvor mange projekter, der er i gang. Du kan altid se det aktuelle personale her.  Centeret ledes af en bestyrelse, som vælges på den årlige generalforsamling og består af repræsentanter for det lokale foreningsliv.

Vi bliver finansieret af en bevilling på finansloven og en tilsvarende kommunal medfinansiering - ialt 700.000 kr. Vi samarbejder med landets øvrige ca. 60 frivilligcentre gennem Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark - Frise.dk

Du kan læse en uddybende beskrivelse af Frivilligcentrenes mission her - og læse mere om os og vores arbejde her på hjemmesiden.

Hugo Tietze, Centerleder

Adresse: GreveAger 9 - ved side af Greve Borgerhus. Kom gerne på besøg mandag, onsdag, torsdag 9-15, tirsdag 9-18, fredag lukket

 

 

Find forening

FindForeningNyweb

Bliv Frivillig

FrivilligNyWeb

AT VÆRE FRIVILLIG

FirkloverWebNy

Selvhjælp

selvhjaelp