Bliv frivillig

Hvad skal jeg gøre for at blive frivillig?

Hvis du vil prøve vingerne af' som frivillig, kan du kontakte FrivilligCenter Greve og aftale et møde og en snak om mulighederne.
Ring: 43 60 00 54 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi har samlet en række overvejelser det kan være godt at gøre sig inden man begynder som frivillig.

Du kan også altid klikke dig ind på frivilligjob.dk og søge inden for de kategorier, der interesserer dig. Klik her for at se alle opslag for Greve Kommune!

Der er altid brug for frivillige kræfter - også dine. Har du lyst til at gøre en forskel og give lidt af dig selv, hjælper vi dig gerne med at finde netop det frivillige job, der matcher dine kompetencer og ønsker.

Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk. Frivilligt arbejde pynter på dit CV og er en unik mulighed for et positivt samvær med andre mennesker og gode oplevelser - og det er også sundt for dig selv.

Du kan booke en frivilligsamtale med os ved at kontakte os på mail eller telefon.  

I fanen frivilligjob.dk finder du aktuelle frivillige job - og under inspiration kan du læse om det at være frivillig i forskellige foreninger.

Du skal være opmærksom på, at der kan være begræsnsninger, hvis du er på dagpenge, efterløn eller andre offentlige ydelser. Du kan finde de aktuelle regler her

Udskriv Email

Find forening

FindForeningNyweb

Bliv Frivillig

FrivilligNyWeb

At være frivillig giver...

FirkloverWebNy

Selvhjælp

selvhjaelp