Studentermedhjælper søges

Studentermedhjælper til projekt for socialt udsatte etniske minoritetskvinder

FrivilligCenter Greve er en non-profit organisation, der har til formål at støtte, udvikle og fremme den lokale frivillighed og deltagelsen i frivillige fællesskaber. Vores kerneopgaver er at støtte borgere, som ønsker at engagere sig som frivillige, og at understøtte lokale foreninger i deres daglige arbejde gennem eksempelvis rådgivning om frivilligrekruttering, projektudvikling, kommunikation og fundraising. Herudover driver vi forskellige projekter på unge-, ældre- og integrationsområdet. Vi er pt. to medarbejdere, en frivillig webmaster og en frivillig bestyrelse. Vi holder til i Greve Borgerhus og deler kontor med Idræts- og Fritidssekretariatet og Greve Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning.

Dine opgaver

Som studentermedhjælper vil du blive tilknyttet vores nye projekt Q, der handler om at fremme inklusionen af etniske minoritetskvinder i flere frivillige fællesskaber gennem en mentorindsats og fællesarrangementer. Projektet vil blive gennemført i tæt samarbejde med Foreningen Nydansker, som du også får mulighed for at stifte bekendtskab med. Dine hovedopgaver vil i samarbejde med projektlederen bestå i at:

• Koordinere og afholde fællesarrangementer for socialt udsatte kvinder med etnisk minoritetsbaggrund om emner som fx frivilligt arbejde og cv-skrivning. Da kvinderne hjælper os med planlægningen, vil du få mulighed for at møde kvinderne og styrke dine evner til at opbygge relationer til denne målgruppe.
• Følge op med de kvinder, som er i et frivilligt mentorforløb, enten telefonisk eller via fysiske møder, alt afhængig af kvindernes behov.
• Koordinere og videreudvikle vores integrationsnetværk for frivillige og medarbejdere på integrationsområdet, som mødes kvartalsvist og drøfter udfordringer, dilemmaer og samarbejde i integrationsarbejdet.

Herudover vil du være behjælpelig med at løse nogle af vores kerneopgaver særligt indenfor kommunikation, hvor du vil få til ansvar at lave ugentlige opslag på vores sociale medier (LinkedIn og Facebook) og lave gode frivillighistorier til vores hjemmeside.

Vores forventninger

Vi forventer, at du har minimum 1 år tilbage af dit studie, og at du har interesse for at arbejde med mennesker i en udsat position. Derudover er det en fordel, men ikke et krav, at du:

• Kan arbejde selvstændigt og struktureret
• Har erfaring med frivilligt arbejde
• Er tålmodig, nysgerrig og kan lide at møde nye mennesker
• Er idérig og kan følge dine opgaver til dørs
• Har erfaring med sociale medier
• Er dygtig til skriftlig formidling

Vi tilbyder

• Kendskab til de udfordringer som nogle etniske minoritetskvinder står overfor
• Indsigt i NGO-verdenen
• En høj grad af selvbestemmelse
• Et fagligt relevant netværk
• Mulighed for at styrke dine kommunikative og relationsskabende kompetencer
• Nogle meget søde og åbne kollegaer

Praktisk

Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset fra 1. marts 2020 – 31. marts 2021, men med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen, som primært ligger inden for normal arbejdstid, men der vil også være aftenarbejde i forbindelse med arrangementer. Arbejdspladsen er Greve Borgerhus, men der er mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale.

Ansøgning

Motiveret ansøgning og CV sendes til Nicoline Alletorp på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden d. 16. februar. Du er meget velkommen til at ringe for at høre nærmere på 28 77 96 22. Vi kalder ind til samtaler i uge 8 og 9.

FrivilligCenter Greve ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap eller religion.

 

Udskriv Email

Find forening

FindForeningNyweb

Bliv Frivillig

FrivilligNyWeb

At være frivillig giver...

FirkloverWebNy

Selvhjælp

selvhjaelp