Foreningsservice

En service til foreninger i Greve

En af de vigtigste opgaver for FrivilligCenter Greve er at gøre foreningernes arbejde lidt nemmere. Vi har derfor en række tilbud til alle foreningerne i kommunen.
Forudsætningen er, at I registrerer jer som medlem i FrivilligCenter Greve. Og som medlem har I adgang til:

  • Konsulentbistand og sparring omkring fx fundraising og rekruttering
  • Deltagelse i centrets aktiviteter
  • Støtte til bookning af lokaler
  • Hjælp til at synliggøre jeres frivillige arbejde og formål
  • Vejledning og workshop om konflikthåndtering

Bliv medlem i FrivilligCenter Greve

Som medlemmer kan optages organisationer som fx projektgrupper, foreninger, netværk, og selvhjælpsgrupper samt andre grupper, der beskæftiger sig med frivilligt arbejde i Greve Kommune.

Medlemsskab koster kun kr. 100,- om året pr. ‘organisation’.

Kontakt os for yderligere information og/eller indmeldelse!
Repræsenterer du en forening, der søger frivillige, sparring og viden om foreningsarbejde på tværs, så faciliterer vi gerne netværk, kurser og events. Vi støtter jer også gerne med rådgivning omkring jeres markedsføring, hvis I har behov for at synliggøre jeres aktiviteter og jeres formål!

Hent vores indmeldelsesformular her! Når den er hentet ned på din computer, kan du åbne dokumentet igen og udfylde den direkte på skærmen i de markerede felter. Du kan også vælge at udskrive den først og udfylde den i hånden med blokbogstaver. Send den dernæst til os på mail, brug vores kontaktformular eller kom forbi med den, så giver vi samtidig en kop kaffe.

Repræsenterer du en forening

der søger frivillige, sparring og viden om foreningsarbejde på tværs, så faciliterer vi gerne netværk, kurser og events. Vi støtter jer også gerne med rådgivning omkring jeres markedsføring, hvis I har behov for at synliggøre jeres aktiviteter og jeres formål!

Hent vores indmeldelsesformular her. Når den er hentet ned på din computer, kan du åbne dokumentet igen og udfylde den direkte på skærmen i de markerede felter. Du kan også vælge at udskrive den først og udfylde den i hånden med blokbogstaver. Send den dernæst til os på mail, brug vores kontaktformular eller kom forbi med den, så giver vi samtidig en kop kaffe

Udskriv Email

Find forening

FindForeningNyweb

Bliv Frivillig

FrivilligNyWeb

AT VÆRE FRIVILLIG

FirkloverWebNy

Selvhjælp

selvhjaelp