Succes for folkekøkken i Borgerhuset

FolkeKoekken2WebRikkes Baghave har i samarbejde med FrivilligCenter Greve taget initiativ til Folkekøkken den sidste søndag i måneden - og allerede første gang var der totalt udsolgt.FolkeKoekken1web
”Folkekøkkenet er tænkt som en aflastning til børnefamilier og andre der gerne vil have god mad søndag aften, men ikke selv overkommer det”. Siger Hugo Tietze, Frivilligcentret.  ” Vi har valgt at samarbejde med Frivilligcentret, fordi vi gerne vil samle folk i et fællesskab for, at de kan lære hinanden at kende på en ny måde. siger Rikke.
Samarbejdet er ikke kun mellem Rikkes baghave og Frivilligcentret, men også Den Musiske skole som sørgede for, at Espen og Claire spillede et par numre til kaffen. ”Det er en rigtig god lejlighed for vores elever at træne med at spille for andre og Den musiske skole vil altid bakke op om arrangementerne med musik”, siger Mette Fiirgaard Schneegeldt, fra Den Musiske Skole.
Maden er med lokale råvarer - som regel vegetarisk og så vidt muligt økologisk. I søndags var det 85% økologisk mad.
Menuen var grønsags lasagne, bagt Hokkaido (græskar med ost, salater), kålsalat med kogte rødbeder og sennep vinaigrette samt blandede salater med mormordressing og masser af brød - og man vil fortsætte i den stil.
Næste Folkekøkken er den 28. oktober og der er allerede solgt over 20 billetter så man skal skynde sig hvis man vil være med i fællesskabet. Billetter kan købes på her.

 

Udskriv Email

Find forening

FindForeningNyweb

Bliv Frivillig

FrivilligNyWeb

At være frivillig giver...

FirkloverWebNy

Selvhjælp

selvhjaelp